Back to overview

Supervisor (m/v)

Bedrijfsomschrijving:

C.RO Ports behoort tot de top van de Europese ro-ro stevedores. Ons havenbedrijf is gespecialiseerd in trailer- en containerbehandeling en verscheping van nieuwe wagens. Daarnaast heeft C.RO een unieke expertise ontwikkeld in diverse havenactiviteiten zowel op vlak van stockage en distributie, onderhoud en reparatie, als van de ombouw van nieuwe voertuigen. C.RO Ports Nederland BV, vestiging Ritthem, is op zoek naar een gemotiveerde Supervisor.

Functieomschrijving:

Als Supervisor ben je tijdens je dienst verantwoordelijk voor de operationele processen op de terminal. Je hebt overleg met de (Assistent) Terminal Manager en je collega Supervisors over de voortgang van de operationele werkzaamheden.
Je geeft leiding aan de Teamleiders, Assistent Teamleiders en alle Terminal medewerkers.
Je draagt medeverantwoordelijkheid voor een correcte personeelsplanning.
Je neemt actief deel aan de dagelijkse terminalplanning.
Als Supervisor neem je tijdig de nodige maatregelen zodat de werkzaamheden zonder vertraging verlopen.
Je ziet nauwkeurig toe op de naleving van veiligheidsvoorschriften/procedures en veiligheidskleding op de terminal.
Je doet aan schadepreventie en draagt zorg voor de kwaliteit.
Je zorgt voor een correcte administratieve afwikkeling tijdens je dienst.
Bovendien bepaal je de dagelijkse behoefte aan benodigd materiaal en bespreek je dit met de technische dienst. Tot slot draag je bij en denk je mee om operationele processen te verbeteren en bespreek je dit met de health/safety/quality collega.

Functie eisen:

Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO opleiding richting logistiek of gelijkwaardig door ervaring in een haven gerelateerd en/of logistiek bedrijf. Je werkt zeer vlot met MS Office en andere programma’s schrikken je niet af. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Het werken met deadlines is voor jou geen enkel probleem, je bent met andere woorden heel stressbestendig.

Aanbod:

Een fulltime functie (37,05 uur) in een uitdagende havenomgeving met een uitgebalanceerd salarispakket met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Reageer dan vóór 16 oktober 2020. U kunt uw sollicitatie per email sturen naar payroll.nl@croports.com