Back to overview

HR & Payroll - Officer

C.RO Ports Zeebrugge zoekt versterking voor het HR TEAM (Zeebrugge).

Word jij onze nieuwe collega?
Heb je een passie voor HR en payroll en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de haven van Zeebrugge? C.RO Ports zoekt een HR & Payroll-officer met ervaring om het HR-team te versterken.

Over ons
C.RO PORTS behoort tot de top van de Europese roro stuwadoors. Het havenbedrijf is gespecialiseerd in trailer- en containerbehandeling en verscheping van nieuwe personenwagens. Daarnaast heeft C.RO PORTS samen met haar 700 medewerkers een unieke expertise ontwikkeld in diverse havenactiviteiten zowel op vlak van stockage, distributie, onderhoud en herstelling, als van ombouw van nieuwe voertuigen.
Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.croports.com

Jouw rol
Je versterkt het HR-team en draagt aldus bij tot de verdere uitbouw van een hedendaags personeelsbeleid binnen de strategische lijnen van onze logistieke groep.
Je zal hoofdzakelijk samen met het team de volledige payroll van a tot z beheren, zowel voor arbeiders als bedienden, alsook vakantierechten en vakantiegeld berekenen, eindejaarspremie berekenen.
Hierbij komen ook nog HR specifieke taken en HR-projecten, zoals opvolging en implementatie van sociale wetgeving, opvolging subsidieaanvragen, opvolging verzekeringen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ...), selectie en rekrutering, rapportering, het beantwoorden van allerhande sociaaljuridische vragen zowel van werknemers als van het management.
Kortom, een heel afwisselende allround functie in een boeiend bedrijf.

Jouw profiel
Je genoot een relevante hogere of voortgezette opleiding en bij voorkeur kan je reeds terugblikken op een relevante gelijkaardige werkervaring. Je bent sociaal communicatief en weet hoe om te gaan met vertrouwelijke informatie. Je beschikt over een gezonde dosis empathie gecombineerd met een sterk cijfermatig inzicht. Je werkt accuraat en kan deadlines respecteren. Je bent PC/systeemvaardig en hebt geen schrik om met verschillende verloningsprogramma’s te werken, ervaring met het verloningspakket Blox en het tijdsregistraties systeem van Protime zijn zeker meegenomen.

Jouw persoonlijkheid

  • Je bent gedreven, gemotiveerd en positief ingesteld;
  • Je kan oplossingsgericht denken en handelen.
  • Je bent sociaal communicatief, stressbestendig en zelfstandig, je kan het overzicht bewaren in drukke periodes
  • Je bent een echte teamspeler met een sterke nadruk op nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit;

Aanbod:

  • Een correct salarispakket in functie van je kwalificaties en werkervaring, aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een groepsverzekering.
  • Een voltijdse functie in een zeer stabiel, dynamisch en groeiend bedrijf;
  • Glijdende werkuren
  • Extralegaal verlof

Contact

Wil je solliciteren op deze functie of heb je nog bijkomende vragen?
Richt je cv en motivatiebrief of je bijkomende vragen aan Steffie Rysselinck, HR verantwoordelijke bij C.RO PORTS ZEEBRUGGE NV.

Steffie Rysselinck - Human Resources
Hendrik Van Minderhoutstraat 50 – 8380 Zeebrugge
Steffie.rysselinck@croports.com